Start / Arbeta i Täby / Socialt arbete i Täby kommun

Socialt arbete i Täby kommun

Som socialsekreterare eller biståndshandläggare kan du arbeta inom olika verksamhetsområden: ekonomiskt bistånd, äldre, barn och unga, stöd till personer med funktionsnedsättning, socialpsykiatri och missbruk.

Social omsorg i Täby erbjuder dig ett meningsfullt arbete som påverkar människor som behöver stöd i livets olika skeden. Att möta människor och göra skillnad är en stor del av vår vardag.

Att arbeta som socialsekreterare eller biståndshandläggare handlar mycket om att fatta beslut utifrån lagar och riktlinjer. Det kan ofta vara svårt, men här får du handledning och mycket stöd av både arbetskollegor och ledning. Vi arbetar i små arbetsgrupper med ett tydligt och nära ledarskap. Det finns också utvecklingsledare och administrativt stöd på många av våra enheter.

Vi välkomnar nya idéer och vill alltid utvecklas och bli bättre. Hos oss kan du vara med och vidareutveckla vår verksamhet och samtidigt få en möjlighet att själv utvecklas!

Att arbeta i Täby kommun

Som socialsekreterare eller biståndshandläggare i Täby kan du arbeta inom olika verksamhetsområden och möta människor i alla åldrar som kan behöva stöd i sin livssituation. Möt medarbetare från några verksamheter inom socialtjänsten.

Lediga jobb i Täby kommun

Om vi inte har några lediga tjänster som passar dig, men du ändå är intresserad av att jobba hos oss, kan du mejla ditt CV till socionom@taby.se så kommer vi att meddela dig så fort en ledig tjänst utannonseras.

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-03-08