Nyheter från Täby kommun

 1. Täby Konstsnöspår flyttar till Arninge | 2014-09-25

  Täby Konstsnöspår har äntligen klart med ny anläggning för sin verksamhet! Ny plats blir Arninge GK. 

 2. Blomsterfonden säger upp hemtjänstavtalet med Täby kommun | 2014-09-25

  Den ideella föreningen Blomsterfonden upphör med hemtjänst i Täby från mitten av december.

 3. Ny skötselplan för Stolpaskogen | 2014-09-25

  Stadsbyggnadsnämnden godkände i mitten på september den skötselplan som är framtagen för att utveckla olika skogsmiljöer och beskriva de olika värden som finns i Stolpaskogen.

   

   

 4. Täbyföräldrar kom på föreläsning om uppkoppling och stress | 2014-09-24

  Ständig uppkoppling är idag en självklar del av barn och ungas vardag som ibland stjäl tid från vila och återhämtning. Trygg i Täby bjöd in Anna Nygren, livsstilspedagog, som gav Täbyföräldrar tips om hur de kan vägleda sina barn till en hållbar livsstil.

 5. Vinnarna av Täbys miljöpris 2013 är nu utsedda | 2014-09-23

  Vinnarna av Täbys miljöpris 2013 är nu utsedda! Täby församling och Stockhomsmarknader AB (bakluckeloppisen på Täby galopp) får dela på förstapriset.

 6. Följ valet till Täbys kommunfullmäktige | 2014-09-12

  Här kan du följa valet till kommunfullmäktige i Täby via Valmyndighetens hemsida, se länk till höger. På onsdag den 17 september kommer länsstyrelsen påbörja den slutliga rösträkningen inkusive alla förtidsröster.

 7. Avstängning av Arningevägen samt utfarten ifrån Leverantörsv... | 2014-09-12

  Täby kommun i samarbete med Trafikverket bygger en cirkulationsplats på Väg 264 korsningen Arningevägen– Leverantörsvägen. För att påskynda färdigställandet av cirkulationsplatsen Arningevägen/Leverantörsvägen så kommer Arningevägen samt utfarten ifrån Leverantörsvägen att stängas vecka 39.

 8. Pressmeddelande: Ekarna i Täby – en guide till Täbys ekar | 2014-09-10

  Täby kommun satsar på kulturlandskapet och lanserar nu broschyren Ekarna i Täby, som beskriver dessa vackra ekmiljöer. Syftet är att sprida kunskap om ekens betydelse i landskapet samt för biologisk mångfald, men även att locka ut barn och vuxna till nya naturupplevelser.

 9. Granskning– Dubbelspårsutbyggnad Roslagsbanan, sträckan Tibb... | 2014-09-09

  Stora delar av Roslagsbanan är idag enkelspårig vilket innebär begränsningar i kapaciteten. Trafikförvaltningen SLL genomför nu ett arbete med att bygga ut Roslagsbanan för att uppnå en tät och stabil tågtrafik med bättre tillgänglighet för resenärerna.

 10. Pressmeddelande: En sjudande kulturfest på Täby torg | 2014-09-08

  I år flyttar Kulturdagarna ut på Täby torg. Lördagen är vikt för barn och unga; det kommer att bubbla av musik, dans, nycirkus och mycket mer. Missa heller inte söndagens Galakväll på Tibble teater!