Start / Om Täby / Upptäck Täby med guideboken

På upptäcksfärd med Täbyboken

Är du nyinflyttad i Täby? På tillfälligt besök? Eller trogen Täbybo som är nyfiken på din egen hembygd? Täbyboken är en praktisk guide där vi har sammanställt fakta om historia och nutid, blandat med tips om aktiviteter och upplevelser.

För en tillfällig besökare i New York, Paris eller London är guideböckerna viktiga sällskap på promenaden. Vi erkänner, det är lättare att hitta i Täby och snabbare att ta sig runt, så du behöver ingen bok för att undvika att gå vilse. Men guideboken om Täby sätter historiska fakta i sitt sammanhang och berättar område för område vad som utmärker olika delar av Täby. Framför allt är det en praktisk bok. Med guiden i handen och kartan i beredskap kan du ge dig ut för att upptäcka det Täby du ännu inte visste fanns.

Boken finns att ladda ned som pdf-dokument här till höger. Eftersom dokumentet är stort och innehåller många bilder är det uppdelat i flera pdf-filer. Del 1 innehåller bakgrund, historia och fakta. Del 2 och 3 är guider till olika områden i Täby och del 4 innehåller tips och praktisk information.

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-03-23