Välkommen till

Näsbydalskolan

 

 Näsbydalskolans ledord är kunskap, trygghet och ordning. På Näsbydalskolan satsar vi också särskilt på att ge eleverna gedigna kunskaper i matematik och naturvetenskap. Undervisningen håller erkänt hög kvalitet och våra elever har under många år placerat sig i topp i nationella tävlingar.

Näsbydalskolan ligger mitt i Täby och är en kommunal högstadieskola med 460 elever fördelat på 16 klasser från år 6 till 9 då Ytterbyskolans årskurs 6 elever till största del finns i våra lokaler. Vår vision är att eleverna tillägnar sig kunskaper av hög kvalitet och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i en trygg och trivsam miljö. När eleverna lämnar Näsbydalskolan är de väl rustade för framtida studier.  De flesta av skolans elever går i naturvetarklasser. Här finns också Täby Musikklasser som erbjuder fördjupad musikundervisning med körsångsinriktning. Klasserna och körerna hör till landets ledande och har en bred konsertverksamhet.   

Skolval 2017-18

Symbolbild skolvalet 2017-18

 

Öppet hus på Näsbydal!

 

 

Den 25 januari är det dags för öppethus på Näsbydalskolan. Klockan 18.30 slår vi upp portarna och bjuder in till visning av skolan. Personal och våra elevambassadörer hälsar er välkomna och svarar på frågor. 

 Varmt välkommen!