Start / Uppleva och göra / Barn och unga i Täby / Nattvandring för föräldrar och vuxna

Föräldrar och vuxna - ni behövs som nattvandrare

Kväll på Täby torg

Nattvandra - du behövs! I samverkan med engagerade föräldrar och vuxna, skola, polis, Ung fritid, social omsorg och Trygg i Täby genomförs nattvandringar varje fredag - välkommen att nattvandra den fredagskväll som funkar för just dig!

Nattvandra den fredagskväll som passar dig

Välkommen att börja nattvandra - kom den fredagskväll som passar dig! Du som är förälder eller vuxen och vill engagera dig är välkommen att nattvandra för att göra Täby tryggare.

Höstens nattvandringar pågår varje fredag fram till och med den 9 december 2016. Vårens nattvandringar startar den 3 mars 2017. Ingen föranmälan krävs.

Nattvandrarna samlas på:

  • Fritidsgården Gribbygård, Linbastuvägen 1 i Gribbylund, samling klockan 21.00. 
  • Ica Supermarket Täby Kyrkby, Midgårdsvägen 2, samling klockan 20.00.

Så här nattvandrar du

Vid samlingen pratar man gemensamt igenom kvällen och blir tilldelad enen nattvandringsväst innan man beger sig ut. Som nattvandrare går du aldrig ensam - man är alltid minst två vuxna i gruppen. Du nattvandrar så länge du vill, kan och orkar.

Varför ska du nattvandra?

Genom att nattvandra skapar du en trygghet för våra ungdomar ute. Det är också ett utmärkt sätt att lära sig om hur och var våra ungdomar rör sig i kommunen. Du är en vuxen som finns till hands, lyssnar och hjälper till att larma om det behövs. Nattvandrare är ingen polis eller socialsekreterare utan skall verka som en vuxen trygghet för ungdomarna.

Ditt engagemang gör skillnad för våra ungdomar!

 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2016-11-28