Start / Uppleva och göra / Boka lokal

Boka lokal

I Täby finns ett brett utbud av bokningsbara sporthallar och fotbollsplaner för idrottsevenemang, funktionella konferenslokaler och mötesrum för sammanträden samt lokaler med scen för uppträdanden och teaterföreställningar. Bokningar av lokaler kan göras av privatpersoner, företag och Täbys föreningar.

Lediga tider i Täbys sporthallar

Det finns möjlighet att boka lediga tider i Täbys sporthallar för privatpersoner, föreningar och företag från och med vecka 34. Det går att boka både för längre och kortare perioder. Ta kontakt med enheten för Idrott, förening, idrottshallar och lokalbokning för bokning av hallar eller för mer info.


STORA HALLAR (36x18 meter. 340 kr/timmen privattaxa):

Det finns en hel del lediga tider i stora hallar under helgerna. Kontakta oss för att hyra en enstaka tid eller schematid.

Näsbydal
Tibble 2
Drakskeppskolan
Jollen
Gribby Gård
Erikslundshallen
Näsbypark (340 kr/timmen – 24x16 meter)

SMÅ HALLAR (16x10 meter. 210 kr/timmen privattaxa):

Vad gäller de små hallarna. Så är det Rösjöskolan som är öppen helgtid. Kontakta oss för att boka en ledig tid där.

Tibble 01
Tibble 4a
Tibble 03
Byängsskolan
Milsten
Rösjö
Ella Gård
Hägernäs
Byleskolan


Så här bokar och avbokar du en lokal:

Bokning av sporthallar för hel säsong

Klicka på "Bokning av hallar, lokaler och anläggningar" till höger och gå sedan in på ”Blanketter” i menyraden till vänster. Ladda därefter ner en blankett från ”Ansökan om tider i lokaler och anläggningar”. Ansökan ska tillhanda Kultur och fritid senast den 2 april. Mer info om sporthallar hittar du i menyn till vänster. 

Online förfrågan av lokaler för enstaka tillfällen

Klicka på "Bokning av hallar, lokaler och anläggningar" till höger och gå sedan in på ”Sök lediga tider”, där kan du göra en bokningsförfrågan av vald lokal. På den externa sidan hittar du mer info om respektive anläggning i ”Anläggningsregister”.

Avbokning av lokal

Avbokning av lokal görs via mail senast tre dagar innan bokningen ska nyttjas, se kontaktuppgifter till höger. 

Bokning av lokaler för enstaka tillfällen

 • Hörsalen i Bibliotekshuset har en mindre scen och salong med 130 platser. Kostnad för privatpersoner och företag: 450 kr/timme, 3 000 kr/dag. Kostnad för föreningar i Täby: 400 kr/timme. För visning av lokalen, ring 08-55 55 96 30. Bokning och info: Enheten för Idrott, förening, idrottshallar och lokalbokning, se kontaktuppgifter till höger. Hörsalen är stängd tills vidare.
   
 • Friskis & Svettis Täby erbjuder följande lokaler (pdf-fil)
   
 • Tibble Teater har cirka 500 sittande platser och en scen. Bokning och info se taby.se/tibbleteater
   
 • Karby gårds huvudbyggnad är lämplig för sammankomster upp till 75 personer. Det renoverade Hönshuset som ligger i parken rymmer cirka 50 personer.
  Bokning och info via gårdens platschef på info@karbygard.se eller 070-350 70 16, säkrast vardagar 09.00 - 12.00.
   
 • Drängstugan och Logen i Rönninge by är lämpliga för sammankomster upp till cirka 40 personer. Bokning och info: info@ronningeby.com
   
 • Kvarntorpsgården är lämplig för fest och andra arrangemang. Uthyres endast fredagar eller lördagar. Kostnad: 4 500 kr/dag, 6 000 kr/både fredag och lördag. Bokning och info: 08-758 84 62 (telefonsvarare). 
   
 • Täby församling hyr lokaler endast under dagtid. Bokning och info: 08-58 00 35 05,  telefontid vardagar 09.30-11.30 och 13.00-14.30.
 

Skip Navigation Links.
Senast uppdaterad:2017-02-02